Vara în România este sinonimă cu muzica live, distracția și, desigur, mâncarea delicioasă pe care o poți găsi la numeroasele festivaluri organizate în întreaga țară. Hamburgerele sunt mereu în centrul atenției, cu rețete creative și ingrediente de calitate care atrag gurmanzii din toate colțurile. Iată o selecție a celor mai bune hamburgere pe care le poți savura la festivalurile de vară din România.

1. Burgerul “Transilvania” la Electric Castle

Electric Castle, organizat la Castelul Bánffy din Bonțida, nu este doar un festival de muzică extraordinar, ci și o sărbătoare a mâncării bune. Burgerul “Transilvania” este o delicatesă locală, cu carne de vită Angus, brânză de burduf, ceapă caramelizată și sos de usturoi. Ingredientele locale, proaspete și aromele autentice fac din acest burger o experiență de neuitat.

2. Burgerul “Black Angus” la Untold Festival

Untold, desfășurat în inima Clujului, atrage nu doar prin lineup-ul său impresionant, ci și prin oferta sa culinară variată. Burgerul “Black Angus” este vedeta acestui festival, cu o chiftea suculentă din carne de vită Black Angus, brânză cheddar, salată verde, roșii proaspete și un sos special de barbecue. Fiecare mușcătură este o explozie de arome care completează perfect atmosfera vibrantă a festivalului.

3. Burgerul Vegan la Summer Well

Pentru cei care preferă opțiunile vegane, Summer Well, organizat pe Domeniul Știrbey din Buftea, oferă un burger vegan de excepție. Preparat dintr-o chiftea de năut și quinoa, servit cu avocado, roșii, ceapă roșie și un sos tahini, acest burger nu doar că este sănătos, dar și foarte gustos. Este perfect pentru cei care doresc să savureze o masă ușoară și nutritivă în timpul festivalului.

4. Burgerul de Pui la Neversea

Pe plajele însorite ale Constanței, Neversea combină muzica și marea cu preparate culinare excelente. Burgerul de pui este o alegere populară, cu piept de pui fraged, brânză feta, rucola și un sos de iaurt cu mentă. Acest burger este răcoritor și perfect pentru zilele calde petrecute la malul mării.

5. Burgerul “Muntenesc” la Artmania Festival

În cadrul Artmania Festival de la Sibiu, burgerul “Muntenesc” este un must-try pentru iubitorii de tradiție. Preparat cu carne de porc și vită, brânză telemea, ardei copt și sos de hrean, acest burger reflectă perfect aromele bucătăriei muntenești. Este o opțiune delicioasă pentru cei care doresc să încerce ceva autentic și consistent.

Concluzie

Festivalurile de vară din România nu sunt doar despre muzică și distracție, ci și despre experiențe gastronomice de neuitat. De la burgeri cu influențe locale la opțiuni vegane și răcoritoare, fiecare festival oferă ceva special pentru gurmanzi. Așa că, atunci când te bucuri de atmosfera vibrantă a unui festival românesc, nu uita să încerci unul dintre aceste hamburgere delicioase. Poftă bună!

—————————

📢% DISCOUNT 20%⬇️ LA PRODUSE AmerickanFoodService

👇👇👇 Vezi PROMOȚIA – MAI 2024 mai jos 👇👇👇

—————————

👇👇👇

,,PROMOȚIE – MAI 2024″

📢% DISCOUNT 20%⬇️ LA PRODUSE

*Dacă ai 1, 2, 3, … Restaurante tip Fast Food 🌯🏘

*Dacã ai un Street Food Truck 🚚🍔

*Dacă participi la Evenimente / Târguri /Zilele oraşului sau vinzi la Ștrand..⛱️🌭

*Sau dacă dorești o colaborare pe termen lung 🤝🏻 atunci îți oferim:

PROMOȚIE% Discount de 20% 

*Livrare pe tot teritoriul țării. 🚛*Asigurăm produse de mostră cu transport gratis.🎁

Condiții:

Comandă minimă de 6000lei + TVATermen de livrare, 7 zile de la data comenzii

Contact

Pentru detalii vă rog să ne contactați pe numărul de telefon 0040/726-102-320 sau pe WhatsApp.

—————————