Noi ne-am conturat activitatea, începând din anul 2007 emanat dintr-un vis pe baza cererii ridicate de pe piața din România de a pune bazele unei întreprinderi mici cu focusul pe client.

Acest focus pe client se exprimă prin informații personalizate și furnizarea produselor necesare, prin importul, depozitarea și transportul în industria de produse alimentare si non alimentare pe segmentul de produse, congelate, refrigerate, ambientale, uscate si nu numai.

Prin experiența dobândită în domeniu, cât și dorința de a investi, dezvolta și a oferi suport permanent pentru a servi partenerii noștri prin calitatea produselor și serviciilor – avem puterea de a transforma ideile tale în realitate!

Misiunea noastră este de a oferi partenerilor o experiență premium atât în produse cât și în serviciile oferite.

Zi de zi punem accentul pe calitate și inovație. Rezultatul natural al acestui fapt este că le oferim partenerilor noștri cele mai bune soluții de business. Prin acest lucru ne dezvoltăm și noi, mulțumind partenerii din România și furnizorii din Europa.

 

INOVAȚIE

Experiența în domeniu, viteza de reacție și flexibilitatea ne permite să reacționăm rapid la solicitările pieței, prin relația bună cu furnizorii externi.

Investim în dezvoltarea continuă a serviciilor oferite de firma noastră și prin importul de produse inovative pe piața din România.

Originalitatea noastră nu constă doar prin furnizarea de produse calitative solicitate de parteneri, ci și prin comunicarea informațiilor vitale, personalizate, pentru a începe / sau menține colaborarea chiar și după furnizarea soluțiilor potrivite pentru a ajunge la țelul dorit!

Amercikan Food Service – Schimbăm obiceiurile de consum în segmentul de alimentație publică din 2007.

 

TEHNOLOGIE

Unitățile din care provin produsele comercializate de firma noastră, folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul de producție si cele mai avansate metode de logistică și transport.

După linia de producție este esențial ca aceste produse să ajungă în condiții optime la consumatori. Astfel lanțul de frig se păstrează în permanență de la producție, depozitare, transport până la momentul de consum. Toate aceste fiind în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate europene.

 

VIZIUNE

Să oferim un plus de valoare în acest domeniu, pe tot parcursul colaborării.

VALORI

Pasiune pentru excelență și satisfacția partenerilor noștrii.

Promtitudine și seriozitate în servire.

Fără compromisuri în calitatea serviciilor & produselor