Cine SUNTEM, ISTORIC

Povestea a pornit in 2007 din visul unui agent de vanzari pe baza cererii ridicate de pe piata din Romania a pus bazele unei intreprinderi mici cu focusul pe SUPORTUL de Clienti prin informatii personalizate si furnizarea produselor necesare,prin Importul, Depozitarea si Transportul in Industria de Produse Alimentare si Non aAlimentare pe segmentul de produse, congelate, refrigerate, ambientale, uscate si nu numai. Experienta dobandita in domeniu prin colaboratori din 2007, si dorinta de a investi, dezvolta si a oferi suport in continu pentru a servi partenerii existenti si viitori clienti prin calitatea produselor si servicilor, prin asumarea rasponsibilitatilor care pot aparea/ivi pe parcursul colaborarii.
Avem puterea de a transporma ideile partenerilor nostri in realitate!
Misiunea noastra este de a i oferi partenerilor o experienta ,,placuta” atat in produse si serviciile oferite la standarde inalte calitativ!
In tot ce actionam de zi cu zi punem accentul pe calitatea constanta oferita cat si prin Inovatia continua . . .
Dorinta de a oferi partenerilor ce i mai bun ca urmare a rezultat dezvoltarea continua a firmei si multumirea partenerilor din Romania si furnizorilor de Europa.

* COMPANIE ROMANEASCA 100%
* DIVIZII DE VANZARI: RESTAURANT, FAST FOOD, STREET FOOD, FOODSERVICE, EVENIMENTE etc
* PESTE 300 DE PRODUSE IN PORTOFOLIU
* CENTRU DEPOZIT
* PARC AUTO PROPRIU

INOVATIE
Experienta in domeniu, viteza de reactie si flexibilitatea ne permite sa reactionam rapid la solicitarile pietei, prin relatia buna cu furnizorii Externi.
Investim in dezvoltarea continua a serviciilor oferite de firma noastra si prin a atrage produsele inovative pe piata din Romania
Originalitatea noastra consta nu doar prin furnizarea de produselor solicitate de clienti si atat… Ce prin comunicarea informatiilor vitale personalizate pentru a incepe/ sau mentine colaborarea dupa care furnizarea serviciilor potrivite pentru a ajunge la telul dorit!
Schimband obiceiurile de consum in segmentul de alimentatie publica , ridicand la un nivel superior, astfel rasturnand perceptii gresite si impunandu se prin CALITATE!!

TEHNOLOGIE
Unitatile din care provin produsele comercializate de firma noastra , folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul de Productie si cele mai avnasate metode de Logistica si Transport
Dupa linia de productie este esential ca aceste produse sa ajunga in conditii optime la consumatori.Astfel lantul de frig se pastreaza in permanenta de la productie , depozitare, transport pana la momentul de consum.
Dotate cu agregate frigorifice de ultima generatie, cu atorizatie Sanitar Veterinara

VIZIUNE
Sa oferim un plus de valoare in acest domeniu, de la inceputul colaborarii pe tot parcursul acestora

VALORI
Pasiune pentru parteneri si Excelenta pentru ceea ce oferim si promovam.
Promtitudine si seriozitate in servirea clientilor. Investitie continua de a introduce produse noi prin furnizori externi, astfel satisfacerera cerintele pietei si asteptarile partenerilor.
Informare, Depozitare, Logistica&Transport…
In decursul anilor am creat parteneriate strategice cu producatori si furnizori externi din Europa de Vest, ca parte a planului de extindere si investitii pe termen lung. Astfel a aduce calitatea Serviciilor&Produselor de TOP din Europa si pe Piata de Alimentatie din Romania!
,,Fara compromisuri in Calitatea Serviciilor&Produselor”